ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Καιρός για σήμερα Πέμπτη Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ

1 min read

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για την Πέμπτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και πιθανώς πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν στα δυτικά και νοτιοδυτικά θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά καθώς και στο εσωτερικό της Κρήτης θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα δυτικά, 3 με 4 μποφόρ, στο νότιο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι μεταβλητοί οι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους, τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 και τοπικά 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι-νοτιοανατολικοί, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί, στις Σποράδες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου πιθανώς να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές έως το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 2 με 3 και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 01 βαθμό έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην κεντρική Μακεδονία έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές. Μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Θα πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, στο νότιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου από μηδέν έως 15 βαθμούς Κελσίου).

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στην ανατολική Πελοπόννησο κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 2 με 3 και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νοτίων διευθύνσεων, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές νεφώσεις και βαθμαιία γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα βόρεια μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Παρασκευή

Στα δυτικά προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη, με τοπικές βροχές και στην Κρήτη πιθανώς με μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, 3 με 5 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς και τοπικά στα κεντρικά και νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.