ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Φραν Ναβάρο ήρθε στην Αθήνα και υπογράφει στον Ολυμπιακό

1 min read

Στην Αθήνα προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα ο Φραν Ναβάρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Χωρίς περιθώρια εορτασμών, οι ομάδες προετοιμάζονται για την αγωνιστική της Τετάρτης. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάνει ταχύρρυθμη ενημέρωση στον Φατίχ Τερίμ.

Επιθετικό έψαχνε ο Ολυμπιακός και τον φέρνει στην Αθήνα πριν την Πρωτοχρονιά. Ο Φραν Ναβάρο έφτασε πριν λίγη ώρα στη χώρα μας και θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των ερυθρολεύκων. H Πόρτο παραχωρεί με εξάμηνο δανεισμό τον 25χρονο στράικερ και ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν αγοράς 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Φραν Ναβάρο θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Κάρλος Καρβαλιάλ και δήλωσε ανυπόμονος να βοηθήσει.

Προεδρικές επισκέψεις στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί και είχε συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ, με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά ζητήματα. Η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ αναφέρει πως ο Τερίμ έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές με την Τραμπζονσπόρ και τον Τάσο Μπακασέτα, για να πείσει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας να φορέσει τα πράσινα.

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την επιστροφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Σέρβος γκολκίπερ προπονήθηκε σήμερα μετά από αρκετό καιρό και αναμένεται να παίξει βασικός στο ματς με τον Βόλο. Τα συνεχόμενα λάθη του Αθανασιάδη προκάλεσαν σκέψεις για απόκτηση τερματοφύλακα, όμως στην Ένωση δεν έχουν πάρει σχετική απόφαση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.