ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Ο Έβρος δεν πέφτει»! Ένας χρόνος από την απόπειρα εισβολής – Ο υβριδικός πόλεμος των Τούρκων

1 min read

Όταν τα σύνορα άντεξαν την «ασύμμετρη απειλή» εξ Ανατολών – Πώς οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας απώθησαν την απόπειρα εισβολής χιλιάδες μεταναστών, κακοποιών και πρακτόρων – – Δείτε τι έγινε ακριβώς πριν ένα χρόνο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου του 2020 όταν η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή μεταναστευτική κρίση. Μια επίμονη προσπάθεια διάρρηξης των ελληνικών συνόρων στον Έβρο από χιλιάδες μεταναστών και προσφύγων, προφανώς υποκινούμενη από τον τουρκικό κρατικό μηχανισμό προεξάρχοντος του μετέπειτα παραιτηθέντος Υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού, ο οποίος μάλιστα έφτανε και στο σημείο να διαθέτει απροκάλυπτα μεταφορικά μέσα όπως λεωφορεία, για τη διοχέτευση του οργανωμένου πλήθους στα σύνορα.

Για πρώτη φορά, στις 28 Φεβρουαρίου 2020, η πολιτική ηγεσία της Χώρας μας έκανε λόγο για ασύμμετρη απειλή που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Ελληνική Αστυνομία. Ήταν η πρώτη φορά που γίνονταν λόγος για υβριδικό πόλεμο που εξαπολύει το καθεστώς Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας.

photo

Τα επεισόδια στον Έβρο το 2020 ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου 2020, όταν η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ως αντίποινα για τον θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτών στην Ιντλίμπ της βόρειας Συρίας, προχωράει μονομερώς στο άνοιγμα των συνόρων της προς την Ελλάδα για να περάσουν οι πρόσφυγες και μετανάστες που επιδιώκουν να φτάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Τουρκία, κινήθηκε βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου, χρησιμοποιώντας ως εμπροσθοφυλακή άμαχους και κατατρεγμένους ανθρώπους, μέσα στους οποίους ωστόσο είχαν εισχωρήσει κακοποιοί και τζιχαντιστές. Με την καθοδήγηση της τουρκικής στρατοχωροφυλακής και των πρακτόρων της ΜΙΤ (Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών), επιχείρησε εισβολή στη συνοριακή γραμμή του Έβρου, με στόχο την είσοδό τους στην ελληνική επικράτεια.

Τούρκοι και Έλληνες κομμάντος με το δάκτυλο στη σκανδάλη στα σύνορά μας

Μάχη στον Έβρο: Η επίθεση της Τουρκικής αστυνομίας με χημικά στον φράχτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Μέσα σε λίγες ώρες τα ελληνοτουρκικά σύνορα άρχισαν να πολιορκούνται από ορδές προσφύγων και μεταναστών, με το τουρκικό κράτος να έχει φροντίσει να εφοδιάσει τους κάθε λογής παράνομους μετανάστες (Πακιστανούς, Αφγανούς, Σομαλούς, Νιγηριανούς, Μαροκινούς κλπ) με πυρομαχικά!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.