ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ερντογάν προετοιμάζει το κλίμα για τον Έβρο: «Απάνθρωπα τα όσα έγιναν στα σύνορα με την Ελλάδα

1 min read

Ως προετοιμασία για μια νέα απόπειρα εισβολής αλλοδαπών στον Έβρο χαρακτηρίζονται οι δηλώσεις του Ερντογάν σε τηλεοπτικό μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για κάποιο φεστιβάλ ταινιών με θέμα τη μετανάστευση που πραγματοποιείται στην Tουρκία.

Τα τουρκικά ΜΜΕ  παρουσιάζουν εκτενώς τις δηλώσεις Ερντογάν αλλά κυριότερα τις κατηγορίες κατά της Ελλάδας ότι φέρθηκε απάνθρωπα απέναντι σε χιλιάδες μετανάστες που ενώ δοκιμάζονταν από τον κορωνοϊό  είχαν να αντιμετωπίσουν και την «βάναυση συμπεριφορά των Ελληνικών αρχών».

Ως απάνθρωπα και καταδικαστέα ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν τα όσα έγιναν στον Έβρο στα σύνορα με την Ελλάδα και τους «πρόσφυγες» λέγοντας πως αυτές οι εικόνες πρέπει να προβληματίσουν και να λογικέψουν την Ευρώπη.

Ο Ερντογάν έκανε τις δηλώσεις αυτές σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την έναρξη ενός φεστιβάλ ταινιών με θέμα τη μετανάστευση.

Όπως είπε στη Μεσόγειο τα τελευταία 8 χρόνια 25.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη προσπάθειά τους να περάσουν στην Ευρώπη, ενώ άλλες 10.000 Σύροι ανήλικοι που είχαν ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη τώρα αγνοούνται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.