ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ερντογάν προβλέπει «μεγαλύτερες συμφορές» στις πόλεις της Ευρώπης – «250.000 πρόσφυγες από τη Συρία πλησιάζουν τα σύνορά μας»

1 min read

Δηλώσεις εναντίον της Ε.Ε και των κυβερνήσεων έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

«Δείτε όσα συμβαίνουν στη Γαλλία, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι στο Παρίσι. Βλέπετε στην Αγγλία σε τι κατάσταση βρίσκεται το Λονδίνο. Τα ίδια και στη Γερμανία στο Βερολίνο και στο Ντύσελντορφ. Το λέω ξεκάθαρα, πιστέψτε με αυτές είναι οι καλές τους ημέρες. Αυτούς τους περιμένουν πολλές συμφορές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος κατηγόρησε τις ευρωπαϊκες χώρες που δεν δέχονται πρόσφυγες και δήλωσε πως «δεν πείθει η ανθρωπιά των ατόμων που δεν θέλουν ξένους στις πόλεις τους, όταν η Τουρκία φιλοξενεί 5 εκατομμύρια πρόσφυγες ανάμεσα τους 4 εκατομμύρια άτομα απο τη Συρία.Ενώ εκείνοι έχουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα γιατί δεν δέχονται πρόσφυγες, γιατί δεν ανοίγουν τις πύλες τους; Διότι δεν τους συμφέρει».

Ο Τούρκος πρόεδρος προέβλεψε αύξηση προσφυγικών ροών από τη Συρία λόγω των εξελίξεων στο Ιντλίμπ


«Με τα γεγονότα στο Ιντλίμπ περίπου 200-250.000 πρόσφυγες πλησιάζουν τα σύνορα μας. Με κάποια μέτρα προσπαθούμε να τους σταματήσουμε όμως δεν είναι εύκολο, καθώς απέναντι μας έχουμε ανθρώπους» δήλωσε.

Δημοσίευση στα Social Media