ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νοσοκομείο Κέρκυρας Ο «γολγοθάς της 40χρονης νοσηλεύτριας που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό της

1 min read

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας παραμένει η 40χρονη νοσηλεύτρια, η οποία παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό της. Το πρώτο της μήνυμα και ο γολγοθάς της αφού βρέθηκα από την μια στιγμή στην άλλη στο κρεβάτι του νοσοκομείου απορημένη και η ίδια για το πως έμεινε παράλυτη.

Το πρώτο της μήνυμα για την περιπέτειά της έστειλε η 40χρονη νοσηλεύτρια, η οποία παρέλυσε στα κάτω άκρα, μετά τον εμβολιασμό της στην Κέρκυρα. 

Η νοσηλεύτρια έκανε μία ανάρτηση στο facebook από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, έχοντας στο πλευρό της έναν γιατρό και μια συνάδελφό της, όπως αναφέρει το Mega, που μεταδίδει την είδηση.

«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για τη μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή!» έγραψε η 40χρονη.

Έρευνα για την παράλυση

Την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για να διευκρινιστεί εάν η παράλυση της είναι παρενέργεια της δεύτερης δόσης του εμβολίου ή όχι.

Διερευνώνται αναλυτικά τα αίτια της προσωρινής παράλυσης που εμφάνισε η νοσηλεύτρια, η οποία ανυπομονεί να επιστρέψει στα δύο παιδιά της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.