ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέο «πείραμα» Μαρτίνς – Αυτόν προορίζει για σέντερ φορ στον «τελικό» με Ατρόμητο

1 min read

Όλα τα λεφτά είναι την Κυριακή για τον Ολυμπιακό το ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Παρότι πρόκειται για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ακόμη, το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί «ζωής ή θανάτου» για τους ερυθρόλευκους, αφού αν δεν έρθουν οι τρεις βαθμοί η διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ενδέχεται να μεγαλώσει, ενώ και ο Ατρόμητος θα διατηρήσει απόσταση ασφαλείας.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να καταστήσει σαφή τη σημασία του επερχόμενου παιχνιδιού στους παίκτες του, λέγοντάς τους τα εξής: «Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας συνεχώς. Είναι δύσκολο ματς, πρέπει να νικήσουμε. Όλοι καταλαβαίνετε τη σημασία του. Θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Να τα δώσετε όλα για τη νίκη».

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αχμέντ Χασάν είναι τραυματίας ενώ ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, όμως αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μπέτις την επόμενη Πέμπτη.

Ο μοναδικός διαθέσιμος σέντερ φορ για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Μάνος, ωστόσο ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να παίξει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής, φανερώνοντας τη σκέψη του να παρατάξει την ομάδα χωρίς κλασικό φορ, όπως έχει κάνει αρκετές φορές φέτος.

Εκτός αποστολής με τον Ατρόμητο θα είναι ο Τσιμίκας που έχει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Μεριά θα μείνει για δέκα μέρες εκτός λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο στο ματς της Τυνησίας με το Μαρόκο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.