ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip Εικόνες σοκ από το σημείο

1 min read

Σοκ στο πανελλήνιο έχει η προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip. 

Οδιάσημος τράπερ είναι νεκρός έπειτα από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη. Ο Mad Clip κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δέντρο και κολόνα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.

Ο γνωστός τράπερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στη μεγάλη ευθεία προς τη Γλυφάδα.

Όπως μετέδωσε το MEGA, o καλλιτέχνης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του πολυτελούς αυτοκινήτου με την επιχείρηση απεγκλωβισμού να διαρκεί σχεδόν δύο ώρες. Στο όχημα δεν υπήρχε άλλος επιβάτης.

Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό φίλο του Mad Clip, Light από το σημείο του τροχαίου.

Ο γνωστός τράπερ ήταν νωρίτερα σε γάμο φίλου του.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=10bu2c240jnprguvn&playlistId=v-cdz1wjg1fhp5-sf

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip, που το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το Dealer και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Από τις πρόσφατε μεγάλες επιτυχίες του ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.