ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες αποκαλύψεις Το σατανικό άλλοθι που ετοίμαζε ο δράστης στη Ρόδο

1 min read

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 32χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του 40χρονου πρώην συντρόφου και δολοφόνου της άτυχης Δώρας, στη Ρόδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας σκόπευε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της 32χρονης εκπαιδευτικού που έχασε τη ζωή της έπειτα από δύο σφαίρες που δέχθηκε. 

Ειδικότερα, σχεδίαζε να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο. Γι’ αυτό τον λόγο είχε απευθυνθεί σε έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα δύο μέρες πιο μπροστά και να δείξει ότι έχει άλλοθι», καταγγέλλει ο τεχνικός, μιλώντας στο Mega. 

Συγκλονισμένη η μητέρα της είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της φοβόταν τον 40χρονο, καθώς είχε δείξει επιθετική και χειριστική συμπεριφορά.

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο»

Η 32χρονη Δώρα κηδεύτηκε δίπλα από τον παππού της στο νεκροταφείο Ταξιαρχών στη Ρόδο. Το τελευταίο «αντίο» πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σπαραγμού, με την οικογένεια και τους φίλους της να την αποχαιρετούν ντυμένοι στα λευκά. 

«Με απήγαγε με απειλή όπλου»

Η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Δώρας τον μήνυσε για την κακοποιητική του συμπεριφορά, με τις δηλώσεις της να προκαλούν ανατριχίλα. Δεκαπέντε ημέρες μετά τον χωρισμό τους, ο άνδρας την επισκέφτηκε στη δουλειά της. 

«Στις 20 Ιουνίου του 2013, όταν σχόλασα από την εργασία μου στις 21:00, μόλις μπήκα στο αυτοκίνητό μου, εισέβαλε βίαια χωρίς να το αντιληφθώ στη θέση του συνοδηγού και με υποχρέωσε να ξεκινήσω το όχημα απειλώντας εκ νέου πως αν δεν επανασυνδεθούμε, θα αυτοκτονήσει και υποχρεώνοντάς με επί σαράντα πέντε λεπτά να περιφερόμαστε με το όχημα. Κατάφερα να τον πείσω ότι πρέπει να με αφήσει και να πάει σπίτι του (τον άφησα στην οικία των γονέων του παραπονούμενη προς αυτούς) και εκείνος μου απέστειλε γραπτό απειλητικό μήνυμα εκβιάζοντάς με πως αν δεν επανασυνδεθούμε, θα δημοσιεύσει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ φωτογραφίες με προσωπικές ιδιωτικές στιγμές μου», ανέφερε η ίδια. 

Η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της 32χρονης Δώρας, όπως αναφέρεται στη μήνυσή της, ζούσε σε καθεστώς πανικού, φόβου και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνη της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.