Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες απειλές Ρουβίκωνα: Η σεζόν ξεκίνησε, χωνέψτε το

1 min read

Νέες απειλές για «παρεμβάσεις» που «θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία» εκτόξευσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα λίγη ώρα μετά την εισβολή μελών της ομάδας στην πρεσβεία της Αυστρίας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στην ανάρτησή του το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα κομπάζει για τις τελευταίες ενέργειες της ομάδας παραθέτοντας τα χτυπήματα που έκανε από τον Ιούλιο και τις αρχές του Αυγούστου και τονίζοντας ότι όλες αυτές έγιναν «χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή».

«Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ απο τον Ρουβίκωνα» σημειώνει το ηγετικό στέλεχος της ομάδας και απειλεί: «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ».

Σε άλλη ανάρτησή του, μάλιστα, με αφορμή την εισβολή στην πρεσβεία της Αυστρίας η οποία, όπως λέει, «βρίσκεται λίγα μέτρα από την κλούβα που φυλάει το Μέγαρο Μαξίμου», γράφει χαρακτηριστικά: «η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ».

Η μία ανάρτηση του Γ.Κ.

Στις 13 Ιούλη η εφημερίδα Καθημερινή έγραφε σε άρθρο οτι η ΕΛΑΣ είναι ενα βήμα μπροστά απο τον Ρουβίκωνα,με αφορμή δυο προσαγωγές μελών μας κοντά στην πρεσβεία της Αυστρίας.Τότε είχε αναφερθεί στα μίντια πως οι αρχές σταμάτησαν παρέμβαση της ομάδας στην εν λόγω πρεσβεία.Απο το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι του βιομήχανου Στασινόπουλου,έσπασε τα κεντρικά γραφεία της Leroy Merlin,έσπασε την εφορία Ψυχικού,επιτέθηκε με μπογιές στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο υπουργείο Υποδομών,και εισέβαλε μέσα στο κτίριο της Αυστριακής Πρεσβείας.

Ολα αυτά χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή.Οι δε παρεμβάσεις έλαβαν χώρα στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές.Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ απο τον Ρουβίκωνα.Θα συμβούλευα τους αστυνομικούς ρεπόρτερ να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα,και κυρίως να μην έχουν εμπιστοσύνη στις «πηγές” τους γιατί θα συνεχίσουν να εκτείθονται.Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

ΥΓ. Παράλληλα υπήρξε και συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους κατοίκους στο Μάτι.Οι δυναμικές παρεμβάσεις πρέπει και είναι ενα μικρό κομμάτι της δράσης μας.Τα δύσκολα είναι και αυτά που δεν «φαίνονται”.Σε κανένα βίντεο..

Η δεύτερη ανάρτηση

Εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στην πρεσβεία της Αυστρίας (για την ψήφιση του 12ωρου) πρίν απο λίγο.Η πρεσβεία βρίσκεται λίγα μέτρα απο την κλούβα που φυλάει το μέγαρο μαξίμου.Η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.