ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
8 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα Σμύρνη Βίντεο ντοκουμέντο Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από καφετέρια

1 min read

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε έξω από γνωστό καφέ μπαρ της περιοχής και υπάρχει και νεκρός, ενώ ο ένας εκ των δύο -τελικά- τραυματιών είναι γυναίκα.

Όπως έγινε γνωστό, πιθανότατα από αυτόπτες μάρτυρες, ένοπλος που φορούσε χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του, παραμόνευε σε μία πρασία και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την «κρυψώνα» του και άνοιξε πυρ προς το μέρος των θαμώνων. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τόσο ο νεκρός, που δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, όσο και ο ένας τραυματίας είναι -πιθανόν- αλβανικής καταγωγής και φέρεται να στέκονταν έξω από το μπαρ, ενώ η γυναίκα που την πέτυχε μια -πιθανότατα «αδέσποτη»- σφαίρα, φέρεται να βρισκόταν εντός του χώρου του μπαρ και να τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη.

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες- ντοκουμέντα εξασφάλισε η «Ζούγκλα», από τον Αλβανό ηλικίας 41 ετών που εκτέλεσε με σφαίρες στο κεφάλι, ο μασκοφόρος εκτελεστής στο καφε-μπαρ της Νέας Σμύρνης Pop-Up, αλλά και τον 44χρονο επίσης Αλβανικής καταγωγής που εξέπνευσε αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.