ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα ντοκουμέντα από την ομάδα νταήδων στον Πύργο

1 min read

Τον τρόμο σκορπούσαν σε συνομηλίκους τους οι ανήλικοι νταήδες του Πύργου που έκαναν bullying σε ένα 14χρονο παιδί και απαθανάτιζαν με την κάμερα του κινητού τις πράξεις τους.

Έχουν βάλει φωτιά σε θρανία, καρέκλες και τις κουρτίνες της τάξης. Γελούν και καμαρώνουν.

Η παρέα των ανήλικων νταήδων στον Πύργο σε δράση, λίγους μήνες πριν από τον ξυλοδαρμό του 14χρονου, καταστρέφουν, δέρνουν και καταγράφουν στα κινητά τα όσα κάνουν.

Οι βανδαλισμοί στο σχολείο φαίνεται πως ήταν η αιτία για την επίθεση που έκαναν οι δύο νεαροί στον 14χρονο μαθητή. Τον χαστούκιζαν διαδοχικά για να μη μιλήσει για τα όσα έγιναν στο γυμνάσιο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Τη δεύτερη φορά που τον χτυπήσανε του είπαν ότι αν δεν τους ‘καθαρίσει’ στο δικαστήριο θα πάθει χειροτέρα και δε θα μπορεί να βγει καθόλου από το σπίτι. Δηλαδή να πει στο δικαστήριο ότι δεν έκαψαν αυτοί το σχολείο», είπε η μητέρα του 14χρονου.

Τον απειλούσαν οι ανήλικοι «νταήδες»

Το ανήλικο αγόρι φοβήθηκε τόσο από τις άνανδρες επιθέσεις των νεαρών που έφυγε, το καλοκαίρι, από τον Πύργο για να γλιτώσει από τον εφιάλτη όπως λέει η μητέρα του στην εκπομπή LIVE NEWS.

«Πήγαμε στην αστυνομία και εκεί ο μικρός έκανε πίσω. Μου λέει ‘δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα γιατί θα μου επιτεθούν και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα’ και έτσι το παιδί αναγκάστηκε και έφυγε, πήγε στο χωριό και έμεινε όλο το καλοκαίρι εκεί».

Ο 14χρονος έχει κλειστεί στον εαυτό του, λένε οι γονείς του.

«Το παιδί μου δεν βγαίνει έξω μόνο του, φοβάται, και χθες που βγήκαμε μια βόλτα στην πλατεία, βγήκαμε παρέα και δεν απομακρύνθηκε από κοντά μου».

Η μητέρα του 14χρονου καταγγέλλει ότι το παιδί της δεν είναι το μόνο «θύμα bullying» στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν γίνει κι άλλες επιθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.