ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια για τους βομβιστές των Ναών

1 min read

Μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας είχαν διασταυρωμένες πληροφορίες τόσο από την ίδια την Αντιτρομοκρατική όσο και από τη Σκότλαντ Γιάρντ για τους ένοικους του συγκεκριμένου διαμερίσματος σε ότι αφορά τη σχέση των ενοίκων σε δύο βομβιστικές επιθέσεις, η μία στον Αγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι τον Δεκέμβριο του 2018 αλλά και βόμβα με καρφιά που είχε τοποτετηθεί απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου, τον Δεκέμβριο του 2019, χωρίς όμως να εκραγεί.

Ολα ξεκίνησαν μετά από έρευνες των Βρετανικών Αρχών για βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε κάστρο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη από Βρετανούς αστυνομικούς ένα ζευγάρι Ελλήνων το οποίο φέρεται να ανήκει σε διεθνιστική αναρχική οργάνωση.

Σε ότι αφορά την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να συνδέουν άμεσα τους ενοίκους με τις δύο βομβιστικές επιθέσεις του 2018 και του 2019, πλην όμως κατασχέθηκαν ένα laptop και αριθμός usb τα οποία μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση. Δεν έγιναν συλλήψεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.