ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Μπέρδεμα» με τις προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών

1 min read

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί ουσιαστικά δεν ισχύουν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μερικές ώρες ακόμη πριν μάθουν οριστικά σε ποια σχολεία θα κληθούν να καλύψουν τα κενά.

Κι αυτό εξαιτίας ενός «καθαρά τεχνικού προβλήματος», σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, που με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως ο ορθός πίνακας πρόσληψηςαναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα κοινοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί στο σχετικό σύστημα δεν είχαν περαστεί, από λάθος, τα κενά των σχολείων του Ηρακλείου Κρήτης.

Το υπουργείο Παιδείας θα ξανατρέξει το πρόγραμμα της πρώτης φάσης προσλήψεων αναπληρωτών, ώστε να συμπεριληφθούν και τα κενά στο Ηράκλειο Κρήτης, και στη συνέχεια να εκδώσει νέους πίνακες προσλήψεων.

Να σημειωθεί ότι οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει ως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας. Έτσι, αναμένεται να έχουν αναλάβει καθήκοντα με το «πρώτο κουδούνι» της σχολικής χρονιάς, την ερχόμενη Τρίτη.

 

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση