Πα. Οκτ 23rd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

“Μου είχε πει ο πατέρας μου να μην γίνω πρεζάκιας, π@@@@ης και ρουφιάνος”

1 min read

Από τη δεκαετία του 1990 και μετά ο Στηβ Ντούζος, γιος ενός εκ των μεγαλύτερων ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, του Ανδρέα Ντούζου, αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και έκτοτε περνά τον χρόνο του οδηγώντας τις μηχανές του και ζώντας όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.

Ο Στηβ Ντούζος μίλησε στην εφημερίδα Espresso μίλησε ο Στηβ Ντούζος, και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- τη συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του.

Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έδωσαν οι γονείς σου και την έχεις κρατήσει σαν φυλακτό;

Μία του πατέρα μου, που μου είχε πει: «Μη γίνεις πρεζάκιας, π..στης και ρουφιάνος».

Πώς διαχειρίστηκες τον χαμό των γονιών σου;

Μου έλειψαν, μου λείπουν, αλλά είμαι και συνειδητοποιημένος με τον θάνατο. Αλλωστε, έχω φτάσει κι εγώ τέσσερις φορές κοντά… Προτιμούσα να έχουν οι γονείς μου έναν χρόνο ποιοτικής ζωής, παρά πέντε χρόνια ταλαιπωρίας. Και επειδή με τον πατέρα μου τραβήξαμε ζόρι, γιατί για πέντε μήνες ήταν στην Εντατική, φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να ησυχάσει. Πάντως, και οι δύο έζησαν ολοκληρωμένες ζωές

Είπες νωρίτερα ότι έφτασες πολύ κοντά στον θάνατο…

Κάθε φορά που ερχόταν αυτή η ώρα περίμενα πώς και πώς τον Χάρο για να τον στείλω πίσω. Δεν μασάω… Θα φτάσω μέχρι 160 χρονών.

Σου λείπουν η τηλεόραση και το θέατρο;

Δεν μου λείπουν καθόλου και χαίρομαι που απέχω. Γουστάρω πολύ αυτά με τα οποία ασχολούμαι και δεν έχω το άγχος, τη ρουφιανιά, τα κόμπλεξ και τους εγωισμούς του χώρου. Είμαι χορτασμένος, γιατί ήμουν στο θέατρο ανελλιπώς για 18 χρόνια. Δεν γουστάρω πλέον τον χώρο του θεάτρου, η τηλεόραση δεν είναι πια αυτή που ήταν, καθώς για να βρεθείς εκεί πρέπει ν’ ανήκεις σε κάποια «αυλή», και ο κινηματογράφος είναι σχεδόν ανύπαρκτος.

Αποκλείεις, λοιπόν, ένα κινηματογραφικό comeback;

Θα ήθελα να κάνω ένα road movie με κάτι φίλους μου. Το κυνηγάμε με κάτι πωρωμένους χαρλεάδες και, αν χρειαστεί, θα την κάνουμε και μόνοι μας.

Πηγή: espresso

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.