ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μονόδρομος για κάθε Πατριώτη η ψήφος στην Χρυσή Αυγή – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

1 min read

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Μία εβδομάδα απομένει μέχρι τις εκλογές και το αμαρτωλό σύστημα, συνεχίζει να πολεμάει με μίσος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και μέσα στο σύστημα αυτό βεβαίως και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες μοιάζουν με τα παλαιά «τζουκ μποξ», στα οποία έριχνες ένα κέρμα και επέλεγες το τραγούδι της αρεσκείας σου.

Έτσι βλέπουμε, σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, που ελέγχονται από την Νέα Δημοκρατία, να δίνουν αποτελέσματα οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν αρεστές στην Νέα Δημοκρατία και το ακριβώς αντίθετο να συμβαίνει στα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει όμως και ένα σημείο που συμφωνούν απόλυτα και το σημείο αυτό είναι να προσπαθούν να κτυπήσουν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τελευταίο παράδειγμα η δημοσκόπηση της εφημερίδας το «ΒΗΜΑ» για τον Δήμο Αθηναίων, στην οποία ενώ όλοι οι αρθρογράφοι και όλοι οι «αντιφασίστες» υποψήφιοι τονίζουν ότι πρέπει να δοθεί αγώνας για να μη βγει δεύτερος και διεκδικήσει τον Δήμο στο δεύτερο γύρο, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, αυτοί των βγάζουν… τέταρτο!

Από τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως αυτής, όμως, προκύπτει και ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο. Στους ψηφοφόρους που δηλώνουν Δεξιοί ως προς την πολιτική τοποθέτηση, ο υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έρχεται πρώτος με το συντριπτικό ποσοστό του 39% και αυτό επιβεβαιώνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σήμερα η Λαϊκή Δεξιά, με την οποία δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση η Νέα Δημοκρατία, που στρατολογεί υποψηφίους από την αριστερά, το ΠΑΣΟΚ και το «Ποτάμι».

Τα ίδια και με τις δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές, στις οποίες βλέπουμε να ανασταίνεται το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ και δεν υπολογίζουν αυτοί, οι αναίσχυντοι απατεώνες, ότι σε λίγες εβδομάδες θα διαψευστούν πανηγυρικά! Και γιατί να το υπολογίσουν; Μήπως είναι η πρώτη φορά που θα αποδειχθούν αναξιόπιστοι;

Πέρα όμως από δημοσκοπήσεις υπάρχουν και οι λόγοι οι πραγματικοί και ουσιώδεις για τους οποίους ένας Έλληνας πατριώτης και εθνικιστής επιβάλλεται να ψηφίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Α) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αποδείξει τα τελευταία σκληρά χρόνια, χρόνια με φυλακίσεις, διώξεις, δολοφονίες και τρομοκρατικές επιθέσεις ότι παραμένει ασυμβίβαστη και δεν σκύβει το κεφάλι.

Β) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα που πολέμησε σκληρά την συμφωνία των Πρεσπών, που ξεπουλάει την Ελληνική Ιστορία και δεν πρόκειται να την αποδεχθεί ποτέ.

Γ) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν στήριξε ποτέ κανένα μνημόνιο ούτε της Ν.Δ., ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με κάποιους πολιτικά ανύπαρκτους που προβάλλει το σύστημα και που είναι ορφανά των κομμάτων του μνημονίου και οι οποίοι υπάρχουν μόνον και μόνον για να υβρίζουν και να κόβουν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η ψήφος σε όλους αυτούς τους επαγγελματίες «εθνικόφρονες» είναι κυριολεκτικά χαμένη, αφού δεν πρόκειται κανένας απ’ αυτούς να πλησιάσει καν το εκλογικό όριο του 3%!

Δ) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πρόταση πολιτική για την Ευρώπη και ο λόγος της είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τον επαναστατικό λόγο των εθνικιστών που πολεμούν το τέρας της Ευρώπης των τοκογλύφων και αγωνίζεται για μια νέα Ευρώπη των Πατρίδων.

Ε) Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια πρόταση Τιμής και Αγώνα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γιατί ενάντια στον εθνομηδενισμό μαρξιστών και φιλελεύθερων τοποθετεί το υπέρτατο Ιδανικό του Έθνους και αγωνίζεται για Σημαία και Ιδανικά!

Γιατί ο καθένας από όσους θα σταθούν στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα έχει να λέει ότι σε αυτούς τους προσκυνημένους καιρούς, παρέμεινε όρθιος και αγωνιστής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.