ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Missing Alert Εξαφάνιση 23χρονου στην Αθήνα – Πιθανόν έπεσε θύμα ληστείας

1 min read

Ο 23χρονος Κυριάκος Αγγέλου εξαφανίστηκε από την Αθήνα, με το Χαμόγελο του Παιδιού να δίνει στη δημοσιότητα Missing Alert με τα στοιχεία του με τα στοιχεία του μετά από αίτημα της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε χθες Τετάρτη (23.8.2023) για την εξαφάνιση του Κυριάκου Αγγέλου από την Αθήνα και δημοσίευσε σήμερα το Missing Alert. Ο 23χρονος πιθανόν έπεσε θύμα ληστείας στην Αθήνα, την ώρα που μιλούσε με δικό του άνθρωπο στις 21:00 της Τρίτης 22 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδεχόμενο άμεσης απειλής για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ο 23χρονος μένει μόνιμα στη Ρόδο, όμως τον τελευταίο μήνα έμενε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Έχει ύψος 1.67 μ., είναι αδύνατος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του αλλά έχει τατουάζ με το σύμβολο του σταυρού στο αριστερό χέρι και καρδιάς στο στήθος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.