ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Michael Jordan criticó la era de los “Súper equipos” en la NBA

1 min read

 

Ο Michael Jordan , θεωρούμενος ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA, εξέφρασε την ανησυχία του για την τρέχουσα στιγμή που περνάει το αμερικανικό τουρνουά μπάσκετ, σημειώνοντας ότι οι “Super ομάδες” και η τάση να εξαπλωθούν τα αστέρια λίγα καζίνο βλάπτουν την ανταγωνιστικότητα.

«Νομίζω ότι είναι κακό το μέσο όρο πρωτάθλημα από την άποψη του ανταγωνισμού. Μπορείτε να έχετε μία ή δύο ομάδες που θα είναι μεγάλη, και τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια . Αυτά θα έχουν δυσκολία επιβιώνουν σε ένα περιβάλλον που σκέφτεται μόνο οικονομικά , » εξήγησε ” αέρα “στο περιοδικό Cigar Aficionado .

Να σημειωθεί ότι δύο quintets έχουν μονοπωλήσει τη δικαιοδοσία του ΝΒΑ, με τρεις συνεχόμενους τελικούς τα τελευταία χρόνια: Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς , με Steph Curry και ο Kevin Durant, και Κλίβελαντ Καβαλίερς με LeBron James και Derrick Rose υπέγραψε πρόσφατα.

Jordan, ο οποίος εξέπληξε επίσης στη συνέντευξη αποκαλύπτοντας το κάπνισμα έξι πούρα την ημέρα, και ήταν μέρος μιας μεγάλης ομάδας από το 1995 έως και το 1998 , με Scottie Pippen και Dennis Rodman.

Τέλος, το είδωλο των Σικάγο Μπουλς αποκλείεται να είναι καλύτερα από ποτέ : «Ποτέ δεν έπαιξε εναντίον Wilt Chamberlain και Τζέρι Γουέστ πούμε ότι το ένα είναι μεγαλύτερο από το άλλο είναι λίγο άδικο.».

« Έχω κερδίσει έξι δαχτυλίδια. Μπιλ Ράσελ κέρδισε 11. Αυτό κάνει το καλύτερο από μένα και αυτό με κάνει καλύτερα από αυτόν; Όχι, γιατί παίξαμε σε διαφορετικές εποχές s», είπε.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.