ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μητροπολίτης Άνθιμος για Σκοπιανό: Υπάρχει ανησυχία στον κόσμο

1 min read

Μητροπολίτης Άνθιμος για Σκοπιανό: Υπάρχει ανησυχία στον κόσμο

«Δεν έχουμε πρόσκληση για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται. Αν μας καλέσουν θα το σκεφτούμε», ανέφερε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Την ανησυχία του ίδιου, αλλά και του κόσμου με τον οποίο επικοινωνεί σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, εξέφρασε μιλώντας στο «Θέμα 106,4» και τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

«Είναι κάτι που το παρακολουθούν όλοι, για το ποια θα είναι η έκβασή του και ανησυχούν», ανέφερε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Όπως είπε υπάρχει μια ασάφεια και μια έλλειψη ενημέρωσης για το θέμα.

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στα συλλαλητήρια για το θέμα της Μακεδονίας, είπε ότι «δεν έχουμε ακόμα μια επίσημη πρόσκληση για το συλλαλητήριο. Αν έχουμε πρόταση θα το σκεφτούμε. Θα δούμε τι λένε τι πρεσβεύουν ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και μετά θα αποφασίσουμε».
«Δεν έχω βεβαιωθεί ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια εκδήλωση ανάλογη της σοβαρότητας του θέματος. Επομένως πρέπει να περιμένουμε», είπε και τάχθηκε υπέρ ενός μεγάλου συλλαλητηρίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση