ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μέχρι και επτά αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρτίνς με Απόλλωνα Σμύρνης

1 min read

Όταν έχει προηγηθεί η υπερπροσπάθεια και τα τρεξίματα στο ματς με την Πόρτο στο “Dragao” και ακολουθεί η αποστολή στο Μάντσεστερ για το παιχνίδι με την Σίτι την ερχόμενη Τρίτη (3/11, 22.00), είναι λογικό ο Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται εκτεταμένο ροτέισον στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (31/10, 15.00).

Κακά τα ψέματα, το παιχνίδι με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” είναι από τα φαινομενικά πιο εύκολα που θα έχει ο Ολυμπιακός φέτος στο γήπεδό του, δίχως φυσικά να του περνάει απαρατήρητο ότι πρόκειται για μια ομάδα με σφιχτή άμυνα και αποφασισμένη να κάνει τη ζημιά στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς λοιπόν προσανατολίζεται να προχωρήσει ακόμα και σε επτά αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στους “δράκους”.

Από τους ενδεκαδάτους του “Dragao” δηλαδή, να κρατήσει μόνο τον Σα στα γκολπόστ, τους Σεμέδο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας και έναν από τους χαφ, τον Εμβιλά ή τον Μπουχαλάκη, με τον Γάλλο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Μπορεί να δούμε και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή ή τον Μασούρα στο ένα “φτερό”, αλλά ο Μαρτίνς το σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει σε ένα… τσουβάλι αλλαγές, προκειμένου να κρατήσουν ορισμένες βασικές μονάδες τις απαιτούμενες δυνάμεις για το παιχνίδι με την Σίτι στην Αγγλία.

Ποιοι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα; Οι Ντρέγκερ (αντί Ραφίνια), Βινάγκρε (αντί Χολέμπας), Πέπε (αντί Μπουχαλάκη ή Εμβιλά), Μπρούμα (αντί Ραντζέλοβιτς) και Φορτούνης (αντί Βαλμπουενά) συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσουν κόντρα στον Απόλλωνα. Φυσικά και οι Λοβέρα – Χασάν είναι στο μυαλό του Μαρτίνς αντί των Μασούρα και Ελ Αραμπί αντίστοιχα.

Η ουσία είναι ότι απέναντι στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, ο Πορτογάλος τεχνικός θα κατεβάσει έναν Ολυμπιακό με ένα εντελώς διαφορετικό… λουκ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.