ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μετέτρεψαν τους Έλληνες σε… «δοσάδες»! – Πάνω από 12.000 οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών μέσα σε λίγες ώρες!

1 min read

Με καμάρι ο Υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε σήμερα, τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ώστε να ρυθμίσει οι οφειλές του σε 240 – 420 δόσεις. Ακόμα δεν ξεκίνησε η λειτουργία της συγκεκριμένης ρύθμισης, και απεγνωσμένοι οι πολίτες σπεύδουν να δουν πώς θα τακτοποιήσουν τα χρέη τους.

Μετέτρεψαν τους Έλληνες σε… «δοσάδες»!

  • «Περισσότερες από 12.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών σε έως 240-420 δόσεις έχουν ξεκινήσει οφειλέτες δημοσίου και τραπεζών και έχουν οριστικοποιηθεί 6.721», όπως ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ ταυτόχρονα μίλησε για το ενδεχόμενο ανοδικής αναθεώρησης της πρόβλεψης για ανάπτυξη 3,6% φέτος.

Οξύμωρο: Ανεβαίνουν οι αντικειμενικές, αλλά όχι ο ΕΝΦΙΑ!

Ο κ. Σταϊκούρας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αύξηση ΕΝΦΙΑ μετά την αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών. Αυτό προκαλεί μεγάλη εντύπωση στον κόσμο της αγοράς, καθώς δεν συνάδει να ανεβαίνουν οι αντικειμενικές χωρίς να αυξάνεται ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων.

Οι Έλληνες είναι υπερχρεωμένοι, αλλά οι καταθέσεις ανεβαίνουν!

  • «Οι καταθέσεις», είπε ο υπουργός, «είναι πάρα πολύ υψηλές, πάνω από 30 δισ. ευρώ επιπλέον καταθέσεις τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Άρα βελτιώνεται η κατανάλωση και επιστρέφει η κανονικότητα. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις για όσο χρειαστεί, και αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε καλό αριθμό οικονομικής μεγέθυνσης στο τέλος του έτους. Παραμένουμε προς το παρόν στην εκτίμηση 3% ενώ η Ευρώπη πιστεύει ότι θα αναπτυχθούμε με πάνω από 4%», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας, προκαλώντας για άλλη μία φορά εντύπωση, καθώς οι συνεχιζόμενες καραντίνες φτωχοποίησαν τα ελληνικά νοικοκυριά, τα εισοδήματα μειώθηκαν αισθητά και πολλοί εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι, κάτι που αποτυπώνεται καθαρά και στις φετινές φορολογικές δηλώσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.