ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό

1 min read

Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στο να κάνουν κάτοικο Πειραιά τον Βέλγο άσο, Τόμας Βερμάελεν,  ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει η As σε δημοσίευμά της έρχεται στη χώρα μας με την… ελευθέρας ανά χείρας.

«Ο Βερμάελεν είναι πολύ κοντά να υπογράψει στον Ολυμπιακό», είναι ο τίτλος του κειμένου και μέσα αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το μέλλον του Τόμας Βερμάελεν είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, μάλλον θα είναι μία από τις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού. Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, σε δύο θητείες, ήταν ιδιαίτερα καθοριστικός ώστε να αποδεχτεί ο ποδοσφαιριστής την πρόταση του ελληνικού συλλόγου.

Το πρόσωπο κλειδί, σε μια μεταγραφή που αν υλοποιηθεί ταράζει τα λιμνάζοντα νερά, δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, που φέρεται να έπεισε τον παίκτη ότι η προοπτική της ομάδας του Πειραιά είναι εξαιρετική.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.