ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με ζητούμενο την άμυνα στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

1 min read

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (20:00, Novasports2HD) για την 23η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει επιστροφή στις νίκες σε συνδυασμό με καλύτερη εικόνα στην άμυνα.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από «σκληρή» ήττα στη Βαλένθια, την οποία αφενός θέλουν να αφήσουν πίσω και αφετέρου ο Ρικ Πιτίνο ευελπιστεί να δει τους παίκτες του να κάνουν step up στην άμυνα. Ο Αμερικανός προπονητής σε κάθε δημόσια τοποθέτηση, δεν χάνει την ευκαιρία να τονίζει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, το οποίο πλήρωσε ακριβά και στη Βαλένθια. Άμυνα, άμυνα, άμυνα. 

Στο Βελιγράδι το «τριφύλλι» ταξίδεψε χωρίς προβλήματα, με τον Πιτίνο να αφήνει εκτός αποστολής τον Ίαν Βουγιούκα και να παίρνει μαζί του τον Νίκο Παππά, μετά από πολύ καιρό. Ο έμπειρος γκαρντ ξεπέρασε το μικροπρόβλημα στον ώμο και δεν αποκλείεται ο Αμερικανός κόουτς να του δώσει χρόνο συμμετοχής. 

Όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, μπορεί ο Ντράγκαν Σάκοτα να προχώρησε σε αναπροσαρμογή των στόχων της ομάδας, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν σε πρώτο πλάνο την Aba Liga, όμως είναι μία ομάδα που προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Euroleague και το σίγουρο είναι πως ψάχνει αντίδραση. Κάτι που αυτομάτως την κάνει επικίνδυνη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.