ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με Νέο lockdown απειλεί η κυβέρνηση Ποιες περιοχές είναι έτοιμες για να «κλείσει» η κυβέρνηση

1 min read

Με νέο lockdown απειλεί η κυβέρνηση οκτώ περιοχές της Ελλάδας όπου σύμφωνα με τα «στοιχεία» το περίφημο «επιδημιολογικό φορτίο» παρουσιάζει «αύξηση».

Οι περιοχές αυτές είναι: η  Αχαΐα (140 κρούσματα σήμερα)η Ηλεία (97), η Εύβοια και η Κοζάνη (70), ο Έβρος (67), η Καβάλα (66), η Λάρισα (65) και η Αιτωλοακαρνανία (60).

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται οι ειδικοί της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τα νησιά, καθώς η αποχώρηση και των τελευταίων τουριστών τις επόμενες ημέρες θα αποτυπώσει την πραγματική επιδημιολογική εικόνα στην εκάστοτε νησιωτική περιοχή.

Προς το παρόν, πάντως, στο στόχαστρο βρίσκονται μεταξύ άλλων η Ρόδος (77 νέες λοιμώξεις), η Χίος (32), η Κάλυμνος (21), η Νάξος (19) και η Ικαρία (11).

Όλα δείχνουν ότι μετά από Μύκονο, Ζάκυνθο, Χανιά Ηράκλειο κλπ. έχουν σειρά οι παραπάνω περιοχές.

Με αιτιολογίες όπως η μετάλλαξη Δέλτα, τα «πράσινα άλογα» κλπ.

  • Προκειμένου, μάλιστα, να πείσει τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές να υποβληθούν σε έλεγχο για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στην ηπειρωτική χώρα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα τη δωρεάν διάθεση δύο self test. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου τα εργαλεία αυτοδιαγνωστικού ελέγχου θα διατίθενται σε μη εμβολιασμένους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε μη εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 5-17 ετών (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα με τον ΑΜΚΑ του δικαιούχου παιδιού) και σε μη εμβολιασμένα άτομα 18-30 ετών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.