Κυ. Σεπ 20th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Με έπιασε πανικός να το εξαφανίσω»: Τι είπε η 22χρονη μητέρα για το βρέφος στη Ν. Σμύρνη

1 min readΣτους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει από την αρχή πως ξεκίνησε αυτή η εγκυμοσύνη αλλά και πως αντέδρασε ο πατέρας του μωρού της όταν έμαθε ότι η 22χρονη ήταν έγκυος

«(…) Είχα μείνει έγκυος από έναν συμφοιτητή μου στη Καλαμάτα. Όταν του είπα ότι περίμενα παιδί εκείνος εξαφανίστηκε. Έμεινα μόνη μου. Και έγκυος και μόνη.

Δεν είπα τίποτα σε κανέναν από την οικογένειά μου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν χωρίσει και εγώ διέμενα στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα μου. Φρόντισα να φοράω μακριές μπλούζες και γενικά φαρδιά ρούχα ώστε να μην καταλάβει κανένας το παραμικρό. Προσπαθούσα να μην αλλάξω τίποτα από τη συμπεριφορά μου για να μην υποπτευθεί κανένας το παραμικρό. Είχα καταφέρει να το κρύψω από όλους. Και φυσικά, προπαντός από τη μητέρα μου. Την ημέρα εκείνη, θυμάμαι ότι με έπιασαν οι πόνοι δυνατά. Μπήκα στο μπάνιο και όταν γέννησα με έπιασε πανικός να εξαφανίσω το μωρό να μην το βρει η μητέρα μου. Και αυτό έκανα. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο.

Όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα τι γινόταν αλλά ήλπιζα ότι δεν θα με έβρισκε η αστυνομία, ότι δεν θα έφταναν ποτέ σε μένα»

Οι αστυνομικοί που έψαχναν όλες αυτές τις ημέρες ένα-ένα όλα τα διαμερίσματα των δυο πολυκατοικιών που έχουν πρόσβαση στον ακάλυπτο όπου βρέθηκε το βρέφος, μπήκαν χθες το πρωί και στο διαμέρισμα της 22χρονης.

Λίγη ώρα αργότερα, η νεαρή κοπέλα ομολόγησε τα πάντα.

Χθες, η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας.

Με σοβαρό το ανατριχιαστικό ενδεχόμενο, το βρέφος να πέθανε είτε από την πείνα είτε από το κρύο και τη εγκατάλειψη πάνω στο προστατευτικό δίχτυ στον ακάλυπτο μιας πολυκατοικίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.