ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαξίμου για στρατηγό Κωσταράκο: «Δημιουργεί εντυπώσεις στο προσφυγικό για πολιτικές σκοπιμότητες».

1 min read

Θίχτηκε φαίνεται η κυβέρνηση για τα σχόλια του στρατηγού Κωσταράκου για την απαράδεκτη κατάσταση από το μεταναστευτικό (για την οποία ουδόλως δείχνει να ενοχλείται η ίδια) και εξέδωσε ανακοίνωση ανακοίνωση κατηγορώντας τον στρατηγό για «πολιτικές σκοπιμότητες».

«Το 1,6 δισ. ευρώ προορίζεται προς την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και όχι προς την Ελλάδα» σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, τονίζοντας μάλιστα πως σε κάθε περίπτωση το 80-90% αυτών των κονδυλίων δεν φτάνουν στα κράτη αλλά σε διεθνείς οργανισμούς .

Οι ίδιες πηγές σημείωναν «οι καταγγελίες του κ. Κωσταράκου αφορούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ καθώς αυτά τα κονδύλια δεν προορίζονται για το ελληνικό δημόσιο» ενώ πρόσθεταν «είναι απαράδεκτο και προσβλητικό ο κ. Κωσταράκος για πολιτικές σκοπιμότητες και για τη δημιουργία εντυπώσεων να εγκαλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλους διεθνείς οργανισμούς που δουλεύουν για την προστασία των προσφύγων σε ολόκληρο τον κόσμο».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.