ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μάχη πρωτοπόρων στο Φάληρο Έτσι θα κατέβουν Ολυμπιακός και Άρης

1 min read

Πρεμιέρα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τον εντυπωσιακό φέτος Άρη στο Καραϊσκάκη (17:15, Novasports 2).

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη με την οποία θα φτάσουν πιο κοντά στην κατάκτηση του 46ου τίτλου της ιστορίας τους, αφού χρειάζονται έντεκα βαθμούς για να πετύχουν τον στόχο τους.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνεχίσουν την εκπληκτική πορεία που διέγραψαν στην… regular season του πρωταθλήματος και να καταλάβουν τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί, με το… κλασικό του 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Φορτούνης, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Ο Άρης, από τη μεριά του, θα παίξει με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα και στην άμυνα θα βρεθούν οι Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τζέγκο και Σάσα, με τον Μπερτόγλιο να είναι πιο μπροστά. Στην επίθεση θα είναι οι Μπρούνο, Γκάμα και Μαντσίνι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.