Ο Μακρόν δεν έπεισε τους Γάλλους για την καταπολέμηση της ανεργίας – ΦΩΤΟ

Newskamatero

Ο Μακρόν δεν έπεισε τους Γάλλους για την καταπολέμηση της ανεργίας - ΦΩΤΟ

Με καχυποψία αντιμετωπίζουν οι Γάλλοι την τοποθέτηση του πρόεδρου, Εμανουέλ Μακρόν στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της θητείας του για την ανεργία.

Συγκεκριμένα, ο Μακρόν υποστήριξε σχετικά με την εργασιακή μεταρρύθμιση ότι τα οφέλη της θα φανούν στα επόμενα δύο χρόνια. «Η ανεργία επί του παρόντος μειώνεται. Θα δείτε τα αποτελέσματα από τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται τώρα από την κυβέρνηση σε ενάμιση με δύο χρόνια» τόνισε, ενώ να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας του, είχε υποσχεθεί ότι θα μειώσει την ανεργία από το 9,5% στο 7%.

Έτσι σε γκάλοπ που διενεργήθηκε αμέσως μετά τη συνέντευξη, ελάχιστοι πείστηκαν. Συγκεκριμένα, σε δείγμα 2.000 ερωτηθέντων, το 71% υποστήριξε ότι δεν πείστηκε από τη συνέντευξη του Γάλλου Προέδρου και τη δήλωση ότι θα μειώσει την ανεργία σε δύο χρόνια.

Δείτε τα αποτελέσματα του γκάλοπ από την ανάρτηση της ανταποκρίτριας της Realnews, Μαρίας Δεναξά:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Περισσότερες από 440 πυρκαγιές την Κυριακή στην Πορτογαλία

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Η Πορτογαλία επλήγη την Κυριακή από έναν αριθμό πυρκαγιών χωρίς ιστορικό προηγούμενο, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσαν οι αρχές. «Θρηνούμε δύο πολίτες που βρέθηκαν νεκροί στο εσωτερικό ενός αχυρώνα κοντά στην Πενακόβα, κι άλλον έναν που έχασε […]