ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μακελειό… το PKK ανατινάζει λεωφορείο με 45 Τούρκους κομάντος (vid.)

1 min read

Το Gerilla TV δημοσίευσε βίντεο με την ανατίναξη λεωφορείου που μετέφερε μέλη των ειδικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το ΒΙΜ (Κέντρο Τύπου του HPG) το περιστατικό συνέβη στις 20 Μαΐου στην περιοχή Γκουρμπουλάκ της επαρχίας Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

 

 

Οι λεπτομέρειες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με την δράση αυτή είναι οι εξής: Οι ανταρτικές δυνάμεις μετά από πληροφορία που είχαν παρακολούθησαν λεωφορείο που μετέφερε μέλη των ειδικών δυνάμεων της Στρατοχωροφυλακής (JÖH).

Το λεωφορείο μετέφερε 45 μέλη των ειδικών δυνάμεων έγινε στόχος των ανταρτών όταν αποκόπηκε από σημείο στο οποίο βρισκόταν πολλά θωρακισμένα οχήματα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το λεωφορείο καταστράφηκε ολοκληρωτικά.

 

 

Το ΒΙΜ ανακοίνωσε ως μετά από αυτήν την δράση, άρχισε στην περιοχή στρατιωτική επιχείρηση με την στήριξη δύο ελικοπτέρων ΑΤΑΚ, εκ των οποίων το ένα καταρρίφθηκε από τους αντάρτες και το άλλο χτυπήθηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την περιοχή.

Παρατηρούμε πως οι αντάρτες ένιωθαν άνετα να κάτσουν και να βιντεσκοπούν ακόμη και όταν έφτασαν ενισχύσεις στην περιοχή που έγινε το χτύπημα. Πολύ βεβαιοι προφανώς για την κάλυψη και απόκρυψη που είχαν!

Çalakiya Sabotajê, Gurbûlak, Bazid- Agirî, 20’ê Gulanê 2018

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση