Μα τι άλλο θέλει πια; Ο Ζάεφ μετά τη γραβάτα και το όνομα τώρα μιλάει για….

Newskamatero

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ σε ομιλία του, αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στη γειτονική χώρα έκανε λόγο για «συμβιβασμό» στον οποίο προχώρησε με «βαριά καρδιά».

Στην ομιλία του βέβαια δεν έδειξε να είναι τόσο στενοχωρημένος από την συμφωνία καθώς απλό την πρώτη στιγμή το «Βόρεια» το έχει πετάξει στα σκουπίδια και μιλά μόνο για «Μακεδονία» και «Μακεδόνες».

«Εικοσιεφτά χρόνια που σέρναμε τα πόδια μας, κολλημένοι στη λάσπη, είναι αρκετά. Έφτασε πλέον η στιγμή να γίνουμε μέλη της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Έφτασε πλέον η στιγμή για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες της «Μακεδονίας»».

Όπως εξήγησε, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνησή του προχώρησε «με πόνο ψυχής» στον συμβιβασμό με την Ελλάδα, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος προς ένα καλύτερο μέλλον: «Συμβιβάστηκα επειδή ήταν ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά», δήλωσε ο Ζάεφ προσθέτοντας ότι το κείμενο της συμφωνίας ήταν διαθέσιμο σε όποιον ήθελε να το διαβάσει.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Τι αλλάζει στις άδειες οδήγησης

Να ανανεώσουν το δίπλωμά τους αποδεικνύοντας ότι ξέρουν και να οδηγούν και να παρκάρουν θα πρέπει οι οδηγοί άνω των 74 ετών. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, οι ηλικιωμένοι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ξανά εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης μόλις συμπληρώσουν το 74ο έτος της ηλικίας τους και μάλιστα να […]