«Λουκέτο» στο Frangelico από την ΑΑΔΕ -Φορολογικές παραβάσεις σε ποτά και λουλούδια

Newskamatero

Δεν πρόλαβαν να κάνουν… παρέλαση ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς το κέντρο που εμφανίζονται έκλεισε για 48 ώρες λόγω φορολογικών παραβάσεων.

Η πρεμιέρα δεν ήταν, λοιπόν, γούρικη για το γνωστό Frangelico στην παραλιακή, καθώς κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, που έκανε προληπτικό έλεγχο για μη έκδοση αποδείξεων, διαπίστωσε ότι στο κέντρο διασκέδασης είναι… ξεχασιάρηδες. Οι ελεγκτές βεβαίωσαν 12 παραβάσεις για ποτά, ενώ αποδείχθηκε ότι και οι λουλουδούδες δεν είχαν πολύ καλή σχέση με την εφορία, με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν άλλες 45 παραβάσεις.

Η «καμπάνα» έπεσε, το κέντρο χάνει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπαίνει στη «μαύρη» λίστα της ΑΑΔΕ. Σημειωτέον, ότι η φιάλη ανά τέσσερα άτομα τιμολογείται 160 ευρώ, αλλά ανεβαίνει στα 180 ευρώ για special και στα 230 ευρώ για premium, οπότε όποιος κάνει την αναγωγή με τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, έχει και μια τάξη μεγέθους για το ύψος των παραβάσεων.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτός είναι ο πιλότος που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (photo&video)

Κάθε του «βουτιά» κι ένα επιφώνημα θαυμασμού, ένα χαμόγελο ικανοποίησης από όλους όσοι παρακολουθούσαν ενεοί, από εδάφους, το F-16 με χειριστή τον επισμηναγό Γεώργιος Παπαδάκης να κάνει στροφές, roll τεσσάρων σημείων, high speed pass και άλλους εντυπωσιακούς ελιγμούς στον αέρα, μετά τη σημερινή (28/10) στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την […]