ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαθρομετανάστες και από τον Βορρά – Κύκλωμα δουλεμπόρων συνελήφθη στην Φλώρινα

1 min read

Στον καιρό της “δημοκρατίας” των ανοικτών, στην πραγματικότητα, συνόρων, είτε πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας, είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρόβλημα λαθρομετανάστες δεν πρόκειται να λυθεί. Για έναν περίεργο λόγο, ο Ερντογάν έχει σταματήσει τις ροές λαθρομεταναστών, φυσικά δεν ξέρουμε για πόσο και γιατί! Κατόπιν εντολής των ΗΠΑ; Κατόπιν συμφωνίας με την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Όλα θα φανούν στους επόμενους μήνες… Έρχονται από αλλού όμως λαθρομετανάστες. Συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας, δύο Έλληνες, ηλικίας 30 και 32 ετών, για παράνομη μεταφορά τεσσάρων λαθρομεταναστών. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκληματικότητας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ένας από τους δύο άντρες, ηλικίας 30 ετών, λειτουργούσε με το όχημά του ως προπομπός, ώστε να εντοπίζονται και να αποφεύγονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στο δεύτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος μεταφέροντας προς το εσωτερικό της χώρας τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.