ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λάρισα: Πατέρας και γιος κυκλοφορούσαν οπλισμένοι σαν «αστακοί»

1 min read

Στο φορτηγάκι τους βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του πατέρα μαζί με 50 κυνηγετικά φυσίγγια, καθώς και δύο μαχαίρια

Σε κινητό οπλοστάσιο είχαν μετατρέψει το Ι.Χ. φορτηγό τους με το οποίο κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Λάρισας, ένας 64χρονος και ο 42χρονος γιος του και ιδιοκτήτης του οχήματος, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν για δειγματοληπτικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.!

Κατά την έρευνα στο φορτηγάκι, βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του πατέρα μαζί με 50 κυνηγετικά φυσίγγια, καθώς και δύο μαχαίρια. Όλα κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί συνέλαβαν πατέρα και γιο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

*** Στα χέρια αστυνομικών του τμήματος Καλλικράτειας έπεσε ένας 38χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου βρέθηκαν ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα,  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 18 ναρκωτικά χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.
*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 28χρονος Έλληνας, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι  του και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του μία σκοπευτική βαλλίστρα και ένα μεταλλικό βέλος, τα οποία κατασχέθηκαν.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.