ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαμία: Είχε μετατρέψει το μπαρ του οίκο ανοχής

1 min read

Ο μαστροπός ήταν γνωστός στις αρχές από παρόμοιες υποθέσεις για τις οποίες είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν – Εξέδιδε την 23χρονη Μολδαβή υπάλληλο

Σε άντρο του παράνομου αγοραίου έρωτα είχε μετατρέψει το μπαρ που διατηρεί στη Λαμία ο 63χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του, ο οποίος παραχωρούσε έναντι αμοιβής στους μυημένους θαμώνες την 23χρονη Μολδαβή υπάλληλο του στα «άδυτα» του επίμαχου καταστήματος.

Ο μαστροπός ήταν γνωστός στις αρχές από παρόμοιες υποθέσεις για τις οποίες είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, αλλά δεν άλλαξε συνήθειες! Έτσι, εξασφάλιζε στην πελατεία του ερωτικές συνευρέσεις με τη νεαρή αλλοδαπή μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό του μπαρ, ενώ όποιος ήθελε μπορούσε να κανονίσει να συναντηθούν σε δικό του χώρο.

Για όλα αυτά, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έφοδο στο μπαρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και συνέλαβαν και τους δυο. Σε βάρος της 23χρονης βεβαιώθηκε παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων σε βαθμό πταίσματος και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο 63χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για μαστροπεία.

Δημοσίευση στα Social Media