ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυβερνητική επιβεβαίωση Ο 53χρονος μαστροπός ήταν όντως μέλος της ΝΔ μάλιστα είχε στενές σχέσεις με πρωτοκλασάτα στελέχη  επίμαχα έγγραφα

1 min read

 πως ο 53χρονος μαστροπός από τον Κολωνό ήταν μέλος της ΝΔ και μάλιστα είχε στενές σχέσεις με μία σειρά από πρωτοκλασάτα στελέχη, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, παραδέχτηκε ότι ο 53χρόνος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, υποστήριξε πως η ιδιότητά του είναι σε αναστολή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος».

Τις πληροφορίες του megafono.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.