ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρούσμα κορονοϊού στο στρατόπεδο της Ασσήρου

1 min read

Αναστάτωση και μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των φαντάρων οι οποίοι υπηρετούν στο στρατόπεδο της Ασσήρου, αλλά και των γονέων τους, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα το οποίο διαγνώστηκε σε φαντάρο του 507 Μ/Κ ΤΠ της 34ης Μ/Κ ταξιαρχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από νωρίς χθες υπήρχε στο στρατόπεδο έντονη φημολογία περί ύπαρξης κρούσματος σε άτομο του στρατοπέδου.

Αργά χθες το βράδυ, μετά τις 10, υπήρξε επίσημη ενημέρωση από τον λοχαγό ενός εκ των λόχων του 507 Μ/Κ ΤΠ ότι πράγματι εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε έναν φαντάρο ο οποίος ανήκε στον συγκεκριμένο λόχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο φαντάρος εκδήλωσε συμπτώματα ήδη από τις 25 με 26 Μαρτίου και για το λόγο αυτό ήταν υπό περιορισμό στο αναρρωτήριο του στρατοπέδου.

Χθες έγινε και μια πρόχειρη απολύμανση σε χώρους του στρατοπέδου, ενώ σήμερα επρόκειτο να πάνε ειδικά συνεργεία για να απολυμάνουν όλους τους χώρους.

Όπως ανέφερε στην Voria.gr πηγή του στρατοπέδου, από χθες δόθηκε άδεια μόνον σε 15 από τους συνολικά 55 φαντάρους οι οποίοι διαμένουν στον ίδιο χώρο με τον συνάδελφό τους που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Τους επιτράπηκε να φύγουν από το στρατόπεδο και να πάνε στα σπίτια τους ή σε άλλους χώρους, με την υποχρέωση να παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Πάντα κατά το Voria.gr στις τάξεις των φαντάρων, όπως και των γονέων τους, επικρατεί τεράστια ανησυχία καθώς, στον ίδιο χώρο με τον λόχο στον οποίο ανήκει ο προσβληθείς φαντάρος, συγχρωτίζονται δεκάδες άλλοι οι οποίοι ανήκουν στα δύο τάγματα, στο 507 και στο 501.

Πηγή: voria.gr

Δημοσίευση στα Social Media