ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
13 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: 11χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της-Εξιστόρησε τον «εφιάλτη» στη δασκάλα της

1 min read

Μία αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη πριν καλά καλά το νησί συ ασκάλα της πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μάλιστα από τα χέρια του 58χρόνου θείος της, αδερφός του πατέρα της ο οποίος είχε την κηδεμονία της.

Η γιαγιά της μικρής θα μιλήσει αποκλειστικά στο LIVE NEWS και θα πει πως αγωνιά για το που είναι τώρα η μικρή καθώς μετά τις καταγγελίες τις έχει πάει σε ίδρυμα.
Τις φρικιαστικές αποκαλύψεις έκανε ένα 11χρονο κορίτσι και τις καταγγελίες της πραγματικά δεν τις χωράει ανθρώπινος νους.

«Πρόκειται για μία δυσάρεστη ιστορία το παιδί αυτό υιοθετήθηκε από τον θείο του βρισκόταν σε ένα ουσιαστικά άρρωστο περιβάλλον που πέθανε ο πατέρας του είχε μπλέξει με ναρκωτικά το ίδιο και η μάνα εξαφανισμένη το υιοθέτησε ο θείος του. Εκείνος όταν υιοθέτησε το παιδί δεν είχε ακόμα οικογένεια; Έκανε πρώτα οικογένεια δική του και μετά έγινε ανάδοχος. Το παιδί δεχόταν βία τις τελευταίες ημέρες μίλησε στις δασκάλες του. Η κακοποίηση πότε ξεκίνησε; Προφανώς τα τελευταία χρόνια. Τον εγκατέλειψε η σύζυγος του αυτόν γιατί κατηγορείται και για άλλα αδικήματα. Δηλαδή; Οπλοκατοχή», δήλωσε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μανώλης Μακράκης.

Ο θείος από την άλλη αρνείται τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του υποστηρίζοντας πως η μικρή λέει όσα λέει επειδή όταν έκανε αταξίες την χτυπούσε.

«Ικανό να κάνει κάτι τέτοιο εμένα δεν με γέμιζε σαν άνθρωπος ήταν η φάτσα του δεν την εσυμπαθούσα γιατί είχαν γίνει κάποια άλλα συμβάντα, δεν τον εγούσταρα πχ και δεν ήθελα και να τον εχαιρετώ αλλά στο κοριτσάκι που έπαιζε με την κόρη μου πέρσι τέτοιο καιρό μιλούσαμε. Τον τελευταίο καιρό το βλέπατε να έχει αλλαγή στην στάση του; Σκεπτικό, σκεπτικό αλλά και ευτυχισμένο ταυτόχρονα όμως», δήλωσε γειτόνισσα του 58χρονου άντρα.

Στην περιοχή οι γείτονες θα πουν πως η μικρή ήταν άριστη μαθήτρια και πολύ καλό παιδί.

«Ο μπαμπάς του είχε πεθάνει η μαμά του δεν ήταν μάνα σε κατάσταση να το προσέχει και το πήρε η γιαγιά του. Το φρόντιζε από μωρό το είχε η γιαγιά αυτό είναι αλήθεια δεν είναι ψέματα όλο το χωριό το γνωρίζει αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος του χωριού.

Και σε αυτή την περίπτωση πάντως οι τοπικές αρχές μέχρι την καταγγελία δεν είχαν ψάξει το πώς ζει η μικρή τώρα η 11χρόνη φιλοξενείται στο νοσοκομείο μέχρι να μεταφερθεί σε κάποια δομή μακριά από την Κρήτη.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο κ. Μακράκης, ο 58χρονος έχει έναν γιο ηλικίας 12 ετών που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την 11χρονη ξαδέρφη του. Οι δάσκαλοι είχαν παρατηρήσει πως και ο 12χρονος έβγαζε μια βιαιότητα απέναντι στο κορίτσι και έτσι επικοινώνησαν μαζί της, μέχρι που αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.