ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορυφαία στον πλανήτη η Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε και το Παγκόσμιο Συλλόγων (videos)

1 min read

Το τρίτο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης διαλύοντας 4-1 την Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία η Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα και αν δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν, που σάρωσε τους τίτλους, να έχει αποχωρήσει και στον πάγκο να κάθεται ο Σαντιάγο Σολάρι, η φανέλα όμως παραμένει πάρα πολύ βαριά για να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόβλημα απέναντι σε ομάδες όπως η Αλ Αΐν. Η Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων διέλυσε 4-1 την… παρέα του Μάρκους Μπεργκ και σήκωσε για τρίτη διαδοχική φορά το τρόπαιο, όπως έκανε και με το Champions League.

Το 2016, το 2017 και το 2018 η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τόσο το Champions League όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων γράφοντας ιστορία. Η «Βασίλισσα» είναι πλέον η πρώτη σε κατακτήσεις φτάνοντας τις τέσσερις, αφού είχε πάρει το τρόπαιο και το 2014, αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα στα τρία τρόπαια. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα, η Ρεάλ προηγήθηκε με γκολ του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, Λούκα Μόντριτς, στο 14’ της αναμέτρησης. Στο 60’ ο Γιορέντε έκανε το 2-0 ενώ στο 78’ ο Σέρχιο Ράμος με το γκολ νο99 με τη φανέλα των «μερένχες» διαμόρφωσε το 3-0. Ο Σιοτάνι στο 86’ μείωσε για την Αλ Αΐν με το αυτογκόλ του Ναντέρ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος (71′ Θεμπάγιος), Γιορέντε (82′ Καζεμίρο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (84′ Βινίσιους), Μπέιλ, Μπενζεμά.

Αλ Αΐν (Ζόραν Μάμιτς): Έισα, Μοχάμεντ Αμπντουλραχμάν (67′ Αμέρ Αμπντουλραχμάν), Αλ Ζαμπέρι, Αχμέντ, Αχμάντ (64′ Μπαντάρ), Ελ Σαχάτ, Ντουμπιά, Φαγέζ, Σιοτάνι, Κάιο, Μπέργκ (75′ Ναντέρ).

Δείτε βίντεο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.