ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κορονοϊός Ανατροπή στον «Ευαγγελισμό» Αρνητικά τα τεστ της προϊσταμένης Τι ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ

1 min read

Ανησυχία προκλήθηκε στον Ευαγγελισμό, μετά την είδηση ότι προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Καλά είναι τα νέα στον Ευαγγελισμό. Τα τρία επαναλαμβανόμενα τεστ στην προϊσταμένη που χθες βρέθηκε θετική στο κορονοϊό ήταν αρνητικά. Επίσης αρνητικά είναι και στο υπόλοιπο προσωπικό. Οι 30 συνάδελφοι θα παραμείνουν σπίτι και θα επιστρέψουν σε λίγες ημέρες», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης (07/05) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο κ. Γιαννάκος είχε δηλώσει στο Newsbomb.gr, ότι το γεγονός πως η νοσηλεύτρια ήταν ασυμπτωματική δείχνει την ανάγκη για ευρύ διαγνωστικό έλεγχο στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, αλλά και την επικινδυνότητα μετάδοσης του ιού.

«Κλείνει μία κλινική για COVID-19 στον “Ευαγγελισμό”. Προκειμένου να μεταφερθεί το προσωπικό σε άλλες κλινικές, έγιναν προληπτικά τεστ για κορονοϊό. Έτσι βρέθηκε θετική η προϊσταμένη νοσηλεύτρια, η οποία ήταν τελείως ασυμπτωματική», δήλωσε στο Newsbomb.gr.

«Αυτό δείχνει πόσο απαραίτητα είναι τα τεστ σε όλο το υγειονομικό προσωπικό, ακόμα και σε όσους δεν έχουν συμπτώματα», shme;ivse ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Μεγάλη προσοχή τώρα που ανοίγουν τα νοσοκομεία. Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία. Πέφτει η καμπύλη και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων είναι υγειονομικοί υπάλληλοι. Θα πρέπει να μας θέτουν σε εγρήγορση γεγονότα όπως οι ασυμπτωματικοί ασθενείς σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρας», προσθέτει.

Όλο το προσωπικό της κλινικής βγήκε σε καραντίνα 7 ημερών.

Μετά τις 7 ημέρες θα γίνουν ξανά τεστ και οι υγειονομικοί θα επιστρέψουν στην υπηρεσία τους.

Δημοσίευση στα Social Media