ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κωνσταντοπούλου στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού Η συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον

1 min read

Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης», δηλώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία παρέδωσε φάρμακα αξίας 2.500 ευρώ στους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που εξακολουθούν να δίνουν αδιάκοπα τιτάνιο αγώνα για όλους μας. Τους ευχαριστούμε και για την ευκαιρία που μας δίνουν να συνδράμουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στον αγώνα αυτό» σημειώνει η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που πρόσφερε την φαρμακευτική βοήθεια, για την φαρμακευτική κάλυψη συνανθρώπων μας που δεν υποστηρίζονται ασφαλιστικά ή δεν καλύπτονται από τις κρατικές δομές και διαδικασίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, «Πρόκειται κατά κύριο λόγο για φάρμακα σε έλλειψη, τα οποία αναζήτησε και εξασφάλισε η Πλεύση Ελευθερίας για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, με βάση τις ανάγκες του Ιατρείου και των ασθενών, όπως μας γνωστοποιήθηκαν από τους ίδιους τους εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου. Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού επικουρεί και καλύπτει αφιλοκερδώς και εθελοντικά δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας από το 2011. Στην περίοδο της Πανδημίας, συνεχίζει τη δράση του, υλοποιώντας έμπρακτα την επιταγή της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αυτή η εξαιρετικά σημαντική και πρότυπη κοινωνική πρωτοβουλία αποτελεί μια υποδειγματική μονάδα πρώτης γραμμής, την οποία θελήσαμε να ενισχύσουμε. Από το 2011 μέχρι σήμερα το ιατρείο έχει καλύψει περισσότερους από 72.000 συνανθρώπους μας».

Την ίδια στιγμή η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε δωρεά ποσού 2000 ευρώ στο ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ). «Με την ενέργεια αυτή, η Πλεύση Ελευθερίας επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι οι καλλιτέχνες, οι άνθρωποι που το έργο τους ήταν και είναι ζωτικό για τη χώρα, τον λαό και τον πολιτισμό μας, πρέπει να απολαμβάνουν ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη και σεβασμό από το κράτος, όπως κάθε άνθρωπος».

Τέλος, σήμερα εκ μέρους της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ολοκληρώνεται η δωρεά προς το Νοσοκομείο Παμμακάριστος, με την παράδοση δύο ακόμη κλινών ΜΕΘ/ΜΑΦ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.