ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

1 min read

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική, καθώς δρόμοι παραμένουν κλειστοί, ενώ η Πυροσβεστική έλαβε εκατοντάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δένδρων, κυρίως στα Μέγαρα, στην Καλλιθέα, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή και στο Μοσχάτο.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, ενώ επί ώρες διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Κυανής Ακτής, και στα δύο ρεύματα, η οποία αποκαταστάθηκε γύρω στις 13:30 της Κυριακής.

Και στο Μαρκόπουλο υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας, συγκεκριμένα στο 2ο χλμ της λεωφόρου Βραυρώνος και στα δύο ρεύματα, η οποία έληξε γύρω στις 22:30 της Κυριακής, οπότε ο δρόμος δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία.

Κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί επίσης στον Κόμβο Οινόης επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην έξοδος 1 της Αττικής οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην αερογέφυρα της Μάνδρας επί της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στον κόμβο του Θριασίου  Νοσοκομείου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, καθώς και στην διασταύρωση Μάνδρας – Μαγούλας, με εκτροπή της κυκλοφορίας προς την περιοχή της Μαγούλας.

Λόγω της κακοκαιρίας διεκόπη η κυκλοφορία και: 

  • στο 18 χλμ επί της Λεωφόρου Αλεποχωρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι
  • στην επαρχιακή οδό Ψάθας-Αλεποχωρίου, στο ύψος της παραλίας Βράχια, σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας
  • στην συμβολή της Λ.Σαλαμίνος με την οδό Αρετή
  • στην οδό Κολοκοτρώνη 64, στον Άγιο Δημήτριο, λόγω καθίζησης οδοστρώματος (γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία δρόμων της περιφέρειας Πελοποννήσου, που είχαν αποκλειστεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 44,5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας- Σπάρτης, μέσω Ταϋγέτου, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου- ‘Αργους, στο ύψος των Αθικίων και στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου- Σχίνου, στο ύψος των Πισίων.

 

Δημοσίευση στα Social Media