Πε. Οκτ 29th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Ανέλαβε να πληρώνει ο ίδιος το ενοίκιο του σπιτιού του άστεγου ηλικιωμένου ζευγαριού

1 min read

Ελπίδα στο ηλικιωμένο ζευγάρι που ενάμιση μήνα ζει στο προαύλιο εκκλησίας στον Κεραμεικό, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος ανέλαβε να πληρώνει ο ίδιος το ενοίκιο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», την περασμένη Παρασκευή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε το άστεγο ζευγάρι, μακριά από τις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας.

Ο κ. Φίλιππος και η κ. Ελένη που όλον αυτόν τον καιρό περνούν τη μέρα και τη νύχτα με δύο μονάχα κουβέρτες και με φαγητό που τους προσφέρει ο κόσμος, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν μπροστά τους τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας. Βρήκαν μία πλαστική καρέκλα για να καθίσει και να συζητήσουν.

Ο Αρχιεπίσκοπος λύγισε και θέλοντας να τους δείξει έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του, τους είπε να βρουν ένα σπίτι να ζήσουν και ότι αναλαμβάνει προσωπικά από τα δικά του χρήματα να πληρώνει το ενοίκιο και τα λοιπά έξοδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.