ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Κεραυνοί» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «Θα γ@@σω ότι έχει και δεν έχει σε όποιον ξαναβρίσει τους ανεμβολίαστους»

1 min read

«Βόμβες» από τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε βίντεο με το οποίο κατακεραυνώνει όλους εκείνους που στρατευμένα λοιδωρούν και βρίζουν καθημερινά τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Στο βίντεο του τονίζει: 

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το εμβόλιο, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα και να μην το κάνει. Για εκείνους, όμως, που βρίζουν, λοιδορούν και χλευάζουν τους ανεμβολίαστους, τον επόμενο που θα κάνει κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα του γ@@σω ότι έχει και δεν έχει. Είτε είναι ανώνυμος, είτε επώνυμος!».

  • Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό ο Δ.Γιαννακόπουλος είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram με την οποία υποστήριξε τα εξής: 

«Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Αντιλαμβάνεται κανείς πως όταν ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας τα λέει αυτά, τότε σίγουρα οι απόψεις του δεν είναι «τυχαίες».

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι εστί φάρμακο και ιατρικές υποχρεωτικότητες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.