ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταγγελία: Εισαγγελέας «νομιμοποίησε» το status του ψευδομουφτή Ξάνθης

1 min read

Την Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κ. Δήμητρα Χατζάκη καταγγέλλει με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα «Μαχητής Ξάνθης» και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος ενόψει υπόθεσης που θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιανουαρίου.

Η υπόθεση αφορά μήνυση που κατέθεσε ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ κατά του δημοσιογράφου Πάνου Παπαδόπουλου, του πρώην Μουφτή Ξάνθης Μεμέτ Εμίν Σινίκογλου, της Χρύσας Ούτση και του Νουρή Φαρζλή για τα όσα συνέβησαν στη Γλαύκη τον Ιούλιο του 2016 στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη.

Το οξύμωρο ωστόσο της υπόθεσης είναι ότι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η εφημερίδα «Μαχητής», ο Αχμέτ Μετέ κατέθεσε τη μήνυση όχι ως απλός πολίτης αλλά με την ιδιότητα του «εκλεγμένου Μουφτή Ξάνθης», η οποία και έγινε δεκτή από την Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

«Από τη μια διώκει και καταδικάζει η Ελληνική δικαιοσύνη τον Ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ για… αντιποίηση Αρχής και κι από την άλλη, τον… «νομιμοποιούν» οι Εισαγγελείς (σ.σ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Εισαγγελέας που «αποδέχτηκε» την μήνυσή του κι από την άλλη, η Εισαγγελέας που άσκησε την δίωξη, χωρίς καν να δει τις ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ μας…).

Κάνοντας «δεκτές» (!) τις μηνύσεις του κατά του ΝΟΜΙΜΟΥ Μουφτή Ξάνθης και του «Μ» με την ιδιότητα όχι του ΦΥΣΙΚΟΥ προσώπου, αλλά του… «εκλεγμένου μουφτή» (!), δηλαδή του… «Ψευτομουφτή» Ξάνθης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι ο Αχμέτ Μετέ έχει καταδικαστεί σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της αντιποίησης άσκησης υπηρεσίας λειτουργού θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα και διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης, ενώ για το επίμαχο δημοσίευμα για τα όσα συνέβησαν στη Γλαύκη, ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος αθωώθηκε τελεσίδικα στη δίκη που έγινε το Νοέμβριο του 2019 ύστερα από μήνυση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Με πληροφορίες απο το fonirodopis.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.