ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταγγελία: Διακομίσθηκε η μητέρα μου στο Κέντρο Υγείας Πάρου και μας έδωσαν το αίμα να το πάμε σε ιδιωτικό ιατρείο

1 min read

Μία γυναίκα διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο – Αφού της πήραν αίμα, έδωσαν στον γιο της το μπουκαλάκι και του είπαν να το πάει σε ιδιωτικό μικροβιολογικό ιατρείο

Σε καθεστώς διάλυσης φαίνεται ότι βρίσκονται οι υπηρεσίες υγείας στην Πάρο, ένα νησί με μεγάλο τουρισμό, όπως προκύπτει από καταγγελία που δέχθηκε το protothema.gr. 

Σύμφωνα με τον Α.Κ. (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση του site), η μητέρα του διακομίσθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας. 

Το ιατρικό προσωπικό υπέβαλε τη γυναίκα σε αιμοληπτική εξέταση. Κι εκεί ξεκινάει το παράλογο. «Έδωσαν στον αδερφό μου το μπουκαλάκι με το αίμα που πήραν από την ασθενή και του είπαν να πάει σε εξωτερικό ιδιωτικό μικροβιολογικό ιατρείο και μετά να φέρει τα αποτελέσματα», καταγγέλλει ο Α.Κ. 

Ο καταγγέλλων, εξοργισμένος για όσα συνέβησαν, σημειώνει ότι οι ελλείψεις στις υπηρεσίες Υγείας είναι μεν γνωστές, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξαν ούτε καν στοιχειώδεις λειτουργίες. Παράλληλα, διερωτάται τι θα συμβεί το καλοκαίρι, όταν οι τουρίστες πλημμυρίσουν το νησί.

Δημοσίευση στα Social Media