ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Ιουλίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

1 min read

Η Πέμπτη φαίνεται ότι θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα του κύματος ζέστης που έχει ξεκινήσει από σήμερα ως βασικό χαρακτηριστικό του καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για αλλαγή των καιρικών συνθηκών την Πέμπτη το απόγευμα προς βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη από σύννεφα αστάθειας που θα έρθουν από τα βορειοανατολικά.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ τα σύννεφα αυτά δεν αποκλείεται να φέρουν μπουρίνια σε αυτές τις περιοχές με πολύ δυνατές βροχές, καταιγίδες, αστραπόβροντα και χαλαζοπτώσεις αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα, μάλιστα, όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου, δεν αποκλείεται να κάνουν και ένα πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Όσον αφορά τον λίβα της Πέμπτης ο Σάκης Αρναούτογλου είπε ότι δεν αποκλείεται να φτάσει σε ένταση και τα 6-7 μποφόρ.

Την Παρασκευή, ωστόσο, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες προκαλώντας αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά της χώρας. Το Σαββατοκύριακο οι βοριάδες θα σταματήσουν και θα υπάρξει μια μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Ωστόσο, όπως είπε μέχρι το τέλος του μήνα η «θερμή γλώσσα» από τη Σαχάρα δεν θα επηρεάσει τη χώρας με όπως θα συμβεί στην ιταλική χερσόνησο η οποία θα έχει υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και τις αρχές Ιουλίου

Δημοσίευση στα Social Media