ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καύσιμα: Σκαρφάλωσε» στα 2€ η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης

1 min read

Συνεχίζεται το ράλι στην τιμή της αμόλυβδης που έχει σκαρφαλώσει στα 2 ευρώ και βέβαια οι παράγοντες της αγοράς ανησυχούν ότι θα αυξηθεί κι άλλο δεδομένης της κρίσης στην Μέση Ανατολή.

Στα δύο ευρώ σκαρφάλωσε η τιμή της αμόλυβδης με παράγοντες της αγοράς να εκφράζουν φόβους ότι γρήγορα θα αυξηθεί κι άλλο.

«Σίγουρα τώρα έχει φθάσει 2 ευρώ η αμόλυβδη δεν μπορούμε να κουνηθούμε μία Κυριακή το βγάζουμε το αυτοκίνητο».

Η αναταραχή στη Μέση Ανατολή προκαλεί επιπλέον ανησυχία στους οδηγούς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σήμερα αποφάσισαν να φουλάρουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους.

Τιμές – «φωτιά» στη βενζίνη

Στην Κίμωλο η αμόλυβδη έχει φθάσει στα 2,39 ευρώ, ενώ σε άλλα νησιά :

-Ικαρία :2,364,
-Νίσυρος: 2,35,
-Μήλος: 2,35,
-Νάξος: 2,32.

Σύμφωνα με τους πρατηριούχους, η νέα αύξηση στα καύσιμα θα έρθει άμεσα και οι οδηγοί θα δουν από την ερχόμενη εβδομάδα κιόλας τις επιπτώσεις στην τσέπη τους.

Ο Θέμης Κιουρτζίδης, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων σημείωσε:

«Φαίνεται ότι θα έχουμε μία αύξηση των 5 λεπτών τις επόμενες προσεχείς ημέρες στα διυλιστήρια και μετά από κάποια χρονοκαθυστέρηση θα περάσουν και στους καταναλωτές μέσο των πρατηρίων».

Ο Χάρης Θεοχάρης, υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών δήλωσε στο «MEGA Σαββατοκύριακο»: «Η πολιτεία έχει απολύτως τους μηχανισμούς για να κάνει τους ελέγχους είναι προφανές ότι αυτή η περίοδος που υπάρχει εκ των πραγμάτων μία αναταραχή είναι η περίοδος που όλοι οι μηχανισμού πρέπει να είναι σε εγρήγορση».

Από το υπουργείο τονίζουν πως κλιμάκια της ΑΑΔΕ και της ΔΙΜΕΑ θα είναι συνεχώς στους δρόμους προκειμένου να περιοριστούν φαινόμενα αισχροκέρδειας με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.