ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ισραηλινά ιπτάμενα ραντάρ παρακολουθούν το Oruc Reis

1 min read

Εντύπωση προκαλεί ο χάρτης εναέριας κυκλοφορίας που αποτυπώνει την κίνηση αεροσκαφών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, που δείχνει ένα αεροπλάνο που προέρχεται από το Ισραήλ και συγκεκριμένα κάπου από την περιοχή του Τελ Αβίβ και πετάει πολύ κοντά στο σημείο όπου διεξάγει έρευνες το Oruc Reis.

Όπως φαίνεται από την πορεία και δεύτερου αεροπλάνου (με κόκκινο χρώμα) δεν ακολουθεί σχέδιο πτήσης σε ευθεία γραμμή κατευθυνόμενο προς κάποια άλλη πόλη, αλλά δείχνει να «περιπολεί» ακολουθώντας ελικοειδή πορεία πάνω από συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Oruc Reis.

Σε αποτύπωμα από άλλη ειδικευμένη σελίδα παρακολούθησης πτήσεων φαίνεται πάλι η πορεία του αεροσκάφους αλλά χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητά του.

Όπως αποδεικνύεται από βάση δεδομένων όπου περιέχονται όλα τα αεροσκάφη του κόσμου, πρόκειται για ισραηλινό αεροπλάνο της IAI Elta Electronics τύπου Boeing 737-4Q8 πιθανότατα  διαμορφωμένο σε ιπτάμενο ραντάρ.

Όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα της ΙΑΙ Elta Electronics πρόκεται για εταιρεία που ειδικεύεται σε ραντάρ και  ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης.

Το δεύτερο είναι ένα αεροπλάνο τύπου Golfstream το οποίο επίσης προέρχεται από το Ισραήλ

zougla

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.