ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την super league

1 min read

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ολυμπιακό με τον Μπακασέτα να είναι αυτός που ισοφάρισε στο 90′ το γκολ του Φορτούνη με το οποίο είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη με υπέροχο γκολ του Κώστα Φορτούνη από το 58΄, όμως ο «Μπάκα» είπε την τελευταία λέξη και έτσι οι δύο ομάδες έχουν πλέον από 13 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τους πρωτοπόρους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Oι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα πρώτα λεπτά  και απείλησαν άμεσα σε δύο περιπτώσεις: στο 14΄ ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Λιβάγια και στο 22΄ πραγματοποίησε καθοριστική επέμβαση στην προσπάθεια του Μπακασέτα, βρίσκοντας τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στο δοκάρι.

Στο 45΄ όταν ο Φορτούνης πέρασε ιδανική ασίστ στον Χασάν, ο οποίος πλάσαρε και είδε τη μπάλα να αποκρούεται από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ολυμπιακός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κράτησε μπάλα και αναζήτησε τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί. Και τα κατάφερε στο 58΄ με έξοχο σουτ του Κώστα Φορτούνη έξω από την περιοχή.

Τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με μια σέντρα του Γκάλο και μια εξαιρετική κεφαλιά του Τάσου Μπακασέτα στο 90΄ έγραψε το τελικό 1-1.

Ο Ολυμπιακός, έχασε «χρυσή» ευκαιρία να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ, στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φετφατζίδης αστόχησε εξ επαφής.

Διαιτητής: Κρίστοφερ Κριστόφερσεν (Δανία)
Κίτρινες: Λιβάγια, Μοράν – Βούκοβιτς

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (77΄ Μπογέ), Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (60΄ Μοράν), Γκάλο, Κλωναρίδης (50΄ λ.τρ. Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Λιβάγια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βουκοβιτς, Μερια, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (81΄ Τουρέ), Χριστοδουλόπουλος (74΄ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χασάν

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.