ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
21 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ίλιον: Ραγίζει καρδιές η γιαγιά που έκλεψε λίγα τρόφιμα – «Δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι»

1 min read

«Εύχομαι να μην φτάσει στη θέση μου κανένας. Είναι κρίμα από τον Θεό. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται», ισχυρίστηκε η αξιαγάπητη ηλικιωμένη.

Συγκλονίζει η 70χρονη από τον Ίλιον που λόγω ένδειας, έκλεψε λίγα τρόφιμα από σούπερ μάρκετ επειδή ήθελε να κάνει το τραπέζι στα παιδιά της και τώρα νιώθει ενοχές και ντροπή.

«Δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι και είχαν την επιθυμία να τους φτιάξω τραπέζι να τους ευχαριστήσω, δεν μπόρεσα», ανέφερε η ηλικιωμένη με τρεμάμενη φωνή και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της στο MEGA.

Όταν έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο του καταστήματος, εκείνος κάλεσε την αστυνομία, με την ίδια να σχολιάζει αιχμηρά: «Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη της χρονιάς»

«Με έφαγε το δάνειο και πουλήθηκα στον διάβολο για 30.000 ευρώ», εξομολογήθηκε ενώ αισθάνεται τεράστιες ενοχές δηλώνει πως «δεν θα ξαναφάω ποτέ στη ζωή μου κρέας».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επικοινώνησε με την εταιρεία και ζήτησε να λήξει αυτή η ιστορία καθώς «δεν είναι δυνατόν να κυνηγήσουμε την κυρία».

«Δεν θέλω να ρίξω ευθύνη στην εταιρεία. Η εταιρεία ακολούθησε τον νόμο» συμπλήρωσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.